Mediator Oirschot

De mediator Oirschot staat voor jullie klaar. Scheiden is niet leuk, het komt toch écht voor. De mediator heeft jaren ervaring en weet dat iedere scheiding altijd een uniek verhaal is. De mediator wil dan ook graag eens kennis komen maken zodat in onderling overleg kan worden bekeken of mediation met hulp van deze mediator de beste oplossing voor jullie situatie is.

Mediation

Scheiden zonder zorgen.

Als je midden in een scheiding zit, ga je door een verdrietige periode. Het laatste waar je dan op zit te wachten is opdringerige telefoontjes of mailtjes van jullie beider scheidingsadvocaten. Een mediator werkt anders. De mediator Oirschot vertegenwoordigd jullie beider belangen en laat jullie er aan de hand van een bewezen werkwijze samen uit komen.

Naast gespreksleider is de mediator ook operationeel betrokken bij jullie scheiding. Of het nu gaat om het bij elkaar brengen van benodigde informatie of het vaststellen van de alimentatiebedragen, de mediator laat jullie er niet mee zitten.

De mediators bij jou in de buurt:

Ton Schmitz

“Soms is een echtscheiding noodzakelijk voor een gelukkigere toekomst. Als mediator is het mijn missie om dit, misschien wel pijnlijke en lastige proces, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het streven is om de mediation te beëindigen met niet één, maar twee winnaars.”

Ton Schmitz

Ingeborg Plinck

“Als mediator ben ik altijd gericht naar een praktische oplossing die voor iedereen werkt. Door een open gesprek te voeren met kennis van zaken komen we tot passende afspraken over alle belangrijke vraagstukken. Graag help ik jullie vooruit in deze lastige periode.”

Ingeborg Plinck

Cijfer: 9.0

Ben erg blij geweest met Suzanne, ze is voor mij heel behulpzaam geweest in een voor mij hele moeilijke tijd.

Clemmy

Cijfer: 9.2

Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.

Claudia

Cijfer: 9.0

De begeleiding was naar volle tevredenheid. Luisterend oor om zaken toe te lichten en verstand van zaken.

Patrick

Binnen 140 seconden duidelijkheid.

Jullie scheiding is in goede handen bij een gekwalificeerde mediator Oirschot.

Zorgvuldig scheiden
Mediator Oirschot

De mediator Oirschot wilt graag vooraf kennismaken met jullie als huwelijkspartners en gezamenlijk inventariseren wat jullie wensen en verwachtingen van een mediationtraject zijn.

Een mediationtraject bij de mediator bestaat gemiddeld uit vijf gesprekken. Elk gesprek neemt ongeveer twee uur in beslag. Gedurende deze gesprekken stelt de mediator een scheidingsdossier samen waarin de gemaakte afspraken en benodigde documenten worden opgenomen. Er wordt gewerkt aan de hand van een plan om stap voor stap het proces te kunnen doorlopen.

Wanneer alle gesprekken achter de rug zijn ligt er een scheidingsdossier waarin de afspraken die jullie als bijna ex-echtgenoten met elkaar gemaakt hebben. Dit dossier tekenen jullie beiden. Nadat de handtekeningen gezet zijn, stuurt de mediator het dossier naar de jurist, die een laatste check doet alvorens het naar de rechtbank gestuurd wordt.

Nadat de scheiding is uitgesproken wil dat niet zeggen dat de mediator Oirschot niet langer bereikbaar is voor jullie. De mediator staat graag voor je klaar als je nog ergens vragen over hebt.

Ruimte voor emotie

Prijs op maat

l

Volledige afhandeling

W

Gespecialiseerd

Vertrouwd door de Raad

i

Degelijk opgeleid

Laat je gratis telefonisch informeren.

MfN mediator zijn te vertrouwen.

De mediator heeft alle nodige kwalificaties behaald en onderhouden bij de belangrijkse kwaliteit graadmeters in Nederland.

mfn register
raad voor rechtsbijstand
mediators vereniging nederland
Vermijd een vechtscheiding.

Een einde aan je huwelijk wil niet zeggen dat je met slaande deuren uit elkaar moet gaan. Ook voor partners die niet zo gemakkelijk meer met elkaar communiceren is een mediator goed alternatief voor een vechtscheiding. De mediator Oirschot komt graag bij je langs om te helpen met het maken van gedegen en toekomstbestendige afspraken zodat jullie verder kunnen met jullie beider levens.

Zo voorkom je onnodige kopzorgen en stap je met een opgelucht hart het huwelijk uit.

maak samen afspraken
Financiën bij scheiden
Denk aan de kinderen.

Kinderen kunnen minder last hebben van een scheiding met de juiste begeleiding. Een mediator helpt ouders bij het maken van afspraken over de zorg en opvoeding, zodat beide ouders gezamenlijk verantwoordelijk blijven. Een goede zorgregeling houdt rekening met de behoeften van het kind, zoals stabiliteit in het dagelijks leven en het behouden van sociale contacten. De mediator Oirschot zorgt ervoor dat emoties beheersbaar blijven en dat er constructieve gesprekken plaatsvinden, wat helpt om de impact op kinderen te minimaliseren.

Kan de mediator jullie helpen?

Laat je gegevens achter en de mediator neemt binnen 24 uur contact op.

Bellen
Gratis kennis maken?

 Bel of mail ons!

Call Now Button