Mediator Margraten

Voor een mediator Margraten hoeven jullie niet verder te zoeken. Je leest hier meer over dé lokale professional welke jarenlange ervaring heeft met het succesvol afronden van echtscheidingen. Bij iedere stap zal de mediator jullie begeleiden. Het zal je in het kennismakingsgesprek snel duidelijk worden dat er met een gestructureerd plan wordt gewerkt die past bij jullie situatie. Uiteraard is er genoeg tijd en ruimte om te bekijken of er een klik is met elkaar.

Echtscheidingen

All-in-one scheiden

Wanneer jullie gaan scheiden is er een duidelijke structuur nodig die vorm geeft aan het proces. De mediator Margraten bedenkt een plan van aanpak die goed past bij de situatie. De mediator zal alles in kaart brengen, op die manier heb je direct al een stuk minder zorgen, er wordt immers geen enkel vraagstuk overgeslagen of vergeten. Zo kom je tot de beste oplossingen over o.a. de woning, eventuele kinderen en de financiën.

De mediators bij jou in de buurt:

Wilco Smeets

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Ik begeleid jullie door het hele proces van scheiden, met aandacht voor elk detail. Bovendien bied ik informatie over mogelijkheden en oplossingen die misschien nieuw voor jullie zijn, maar die wel van waarde kunnen zijn.”

Wilco Smeets

P Suzanne Heussen

"Als bruggenbouwer pur sang is het vak van familie mediator mijn 2e natuur. Uit elkaar gaan doe je niet 1, 2, 3. Daar heb je een professional bij nodig die ervoor zorgt dat je relatie netjes wordt afgesloten, zonder gedonder achteraf. "

Suzanne Heussen

Cijfer: 9.0

Ben erg blij geweest met Suzanne, ze is voor mij heel behulpzaam geweest in een voor mij hele moeilijke tijd.

Clemmy

Cijfer: 9.2

Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.

Claudia

Cijfer: 9.0

De begeleiding was naar volle tevredenheid. Luisterend oor om zaken toe te lichten en verstand van zaken.

Patrick

Binnen 140 seconden duidelijkheid.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe onze mediators een scheidingstraject aanpakken.

Scheiden met een plan

Mediator Margraten

Het eerste kennismakingsgesprek vormt de basis van het plan van aanpak, alles zal in kaart worden gebracht. Je weg naar een scheiding wordt op die manier een stuk duidelijker, dat zal je ook meteen een stukje rust geven. Dat kan je op dit moment waarschijnlijk wel gebruiken, het is vaak een emotioneel beladen periode. De mediator Margraten staat voor jullie klaar.

Om de juiste bemiddeling aan jullie te bieden, zijn er een aantal gesprekken nodig om je goed van dienst te zijn. Waarschijnlijk zullen er 5 gesprekken nodig zijn van ieder 2 uur. Je wilt natuurlijk dat er genoeg tijd is om alle documenten op te stellen en er is dan genoeg ruimte voor beide partijen om tot een beslissing te komen.

Alles is zo goed als afgerond, er dient alleen nog nagekeken te worden of alles juridisch in orde is. Dit doet een advocaat, deze zal bekijken of alles naar behoren is en zal het vervolgens doorsturen naar de rechtbank. Als de rechtbank het convenant ontvangen heeft, dan zullen ze jullie zo snel mogelijk schriftelijk berichten hierover.

Je nieuwe leven is dan eindelijk begonnen, de bemiddeling zit er op. Als je toch nog met vragen blijkt te zitten na de echtscheiding, dan kan je nog altijd de mediator Margraten een belletje geven.

Ruimte voor emotie

Prijs op maat

l

Volledige afhandeling

W

Gespecialiseerd

Vertrouwd door de Raad

i

Degelijk opgeleid

Laat je gratis telefonisch informeren.

Vertrouwde kwalificaties.

Jullie scheiding is in goede handen bij een gekwalificeerde mediator Margraten.

Alles geregeld, zonder te vechten.

Tijdens een scheiding zit je waarschijnlijk in een emotioneel beladen periode, er valt veel te regelen en de afspraken die je nu maakt zijn van invloed op zowel de nabije en verre toekomst. Het is dus van ongekend belang om ervoor te zorgen dat de echtscheiding professioneel en nuchter verloopt. Dit doe je niet met een vechtscheiding, ook al is het misschien verleidelijk. Je komt wel tot een ‘goed’ einde met de juiste kennis en bemiddeling. De mediator Margraten kan jullie daarmee helpen, de mediator weet namelijk wat er moet gebeuren om beide partijen tevreden te stellen. Wacht daarom niet te lang en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Kies je voor een vechtscheiding of kies je voor oplossingen?

Financiën bij scheiden

De financiële aspecten.

Tijdens een financiële scheiding ondersteunt de mediator Margraten door eerst huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en andere juridische documenten te bekijken. Bij onduidelijkheden wordt de notaris ingeschakeld. Gezamenlijke bezittingen en schulden worden in kaart gebracht. Besproken onderwerpen zijn onder andere alimentatie, woning, bankrekeningen, verzekeringen, aandelen, leningen, onderneming en scheidingskosten. De verdeling van pensioenrechten wordt ook behandeld, waarbij de wet verevening pensioenrechten en mogelijke alternatieven worden besproken. De mediator zorgt ervoor dat alles goed wordt vastgelegd, zodat er na de scheiding geen losse eindjes zijn.

Kan de mediator jullie helpen?

Laat je gegevens achter en de mediator neemt binnen 24 uur contact op.

Bellen
Gratis kennis maken?

 Bel of mail ons!

Call Now Button