Mediator Drenthe

De mediator Drenthe komt bij jullie thuis in heel Noord-Brabant. Staat jouw gemeente niet tussen de lijst? Geen zorgen, we dekken het hele land. Neem gerust contact op.

Altijd een specialist in jouw gemeente

Afspraken bij jullie thuis

Gesprekken over de echtscheiding zijn het prettigst te voeren in een voor jullie vertrouwde omgeving. Daarom komt jullie mediator voor elke afspraak bij jullie thuis. Makkelijk en comfortabel. Gesprekken bij jullie thuis voeren geen optie? Dan kan je ook altijd op kantoor komen.

Vertrouwd door de overheid

De meeste Considerans mediators staan bij de Raad voor Rechtsbijstand aangeschreven als “High Trust”. Daardoor kunnen zij ook bemiddelen in scheidingen van mensen die recht hebben op subsidie. Voor deze kwalificatie moeten zij dan ook aan strikte opleidingseisen voldoen.

Duidelijk kostenplaatje

De mediator geeft tijdens de kennismaking altijd een duidelijk kostenplaatje, zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan. Afhankelijk van het inkomen hebben jullie misschien recht op een toevoeging. Dat is een subsidie van de overheid.

Contact opnemen?

Laat je gegevens achter en de mediator neemt binnen 24 uur contact op.

Telefoon nummer

085 3031 480

Bellen
Gratis kennis maken?

 Bel of mail ons!

Call Now Button