Mediator Brunssum

De mediator Brunssum is gespecialiseerd en erkend echtscheiding mediator. Jullie kunnen hier terecht voor een gestructureerde en professioneel afgehandelde echtscheiding. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bekijkt de mediator wat er nodig is in jullie situatie. Tijdens dit gesprek kunnen jullie meteen aanzien of er een klik is. De mediator staat voor jullie klaar.

Echtscheidingen

All-in-one scheiden

Bij een scheiding heb je veel aan je hoofd, vandaar dat structuur zo ontzettend belangrijk is tijdens het proces. De mediator Brunssum zal jullie dat bieden, door de jarenlange ervaring en bewezen methode weet de mediator precies wat er gedaan moet worden. Via deze weg komen er in samenspraak met elkaar concrete en haalbare afspraken op tafel en krijgen jullie de ruimte om alles rustig te verwerken.

De mediators bij jou in de buurt:

Wilco Smeets

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Ik begeleid jullie door het hele proces van scheiden, met aandacht voor elk detail. Bovendien bied ik informatie over mogelijkheden en oplossingen die misschien nieuw voor jullie zijn, maar die wel van waarde kunnen zijn.”

Wilco Smeets

P Suzanne Heussen

"Als bruggenbouwer pur sang is het vak van familie mediator mijn 2e natuur. Uit elkaar gaan doe je niet 1, 2, 3. Daar heb je een professional bij nodig die ervoor zorgt dat je relatie netjes wordt afgesloten, zonder gedonder achteraf. "

Suzanne Heussen

Cijfer: 9.0

Ben erg blij geweest met Suzanne, ze is voor mij heel behulpzaam geweest in een voor mij hele moeilijke tijd.

Clemmy

Cijfer: 9.2

Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.

Claudia

Cijfer: 9.0

De begeleiding was naar volle tevredenheid. Luisterend oor om zaken toe te lichten en verstand van zaken.

Patrick

Binnen 140 seconden duidelijkheid.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe onze mediators een scheidingstraject aanpakken.

Scheiden met een plan

Mediator Brunssum

Behalve een uurtje of twee hebben jullie niks te verliezen bij een vrijblijvend gesprek met de mediator Brunssum. Het gesprek zal jullie duidelijk inzicht geven in de werkwijze en welke hulp jullie krijgen bij jullie unieke situatie. Er is voldoende tijd om aan te voelen of er een goede klik is, da’s ook niet onbelangrijk.

Tijdens de gesprekken zullen er afspraken worden gemaakt over alle belangrijke zaken, de mediator zal bemiddelen en de gemaakte afspraken netjes en juridisch correct documenteren in een convenant en evt. ouderschapsplan. Elk gesprek zal zo’n 2 uur duren, al met al zijn er waarschijnlijk zo’n 5 gesprekken nodig. In die 5 gesprekken zal alles behandeld worden, niks zal de mediator ontgaan.

Na de afloop van de gesprekken staan alle afspraken op papier en zijn beide partijen over alle belangrijke vraagstukken overeengekomen. Het convenant en evt. ouderschapsplan wordt vervolgens verstuurd naar de aan ons gelieërde advocaat, het is namelijk belangrijk dat er wordt bekeken of het allemaal juridisch in orde is. Als dat achter de rug is, dan wordt de convenant en evt. ouderschapsplan verstuurd naar de rechtbank. Zij zullen je schriftelijk op de hoogte brengen van hun ontvangst, dit zal op korte termijn gebeuren.

Hoe zit het na de scheiding? Ook dan kan je terecht bij de mediator Brunssum, uit ervaring blijkt dat nazorg super belangrijk is zodat jij met zekerheid kunt starten aan de nieuwe fase van je leven.

Ruimte voor emotie

Prijs op maat

l

Volledige afhandeling

W

Gespecialiseerd

Vertrouwd door de Raad

i

Degelijk opgeleid

Laat je gratis telefonisch informeren.

Vertrouwde kwalificaties.

Jullie scheiding is in goede handen bij een gekwalificeerde mediator Brunssum.

Alles geregeld, zonder te vechten.

Mediation zorgt dus voor sterke afspraken waar beide partijen mee kunnen leven. Echter is er ook een ander scenario mogelijk, eentje waar alles veel stressvoller verloopt en het eindresultaat lang zo mooi niet is. We hebben het hier over een vechtscheiding, dit is vaak het gevolg van keuzes maken met emoties. Het gevolg is hoge kosten aan advocaten en negen uit de tien keer een resultaat waar geen van beide partijen blij van wordt. De mediator Brunssum daarintegen zal de maximale inzet geven om beide partijen tevreden te stellen met een plan van aanpak en professionele mediation. Op die manier kunnen jullie beide de echtscheiding afsluiten zoals het hoort: met haalbare en concrete afspraken over alle belangrijke zaken.

Kies je voor een vechtscheiding of kies je voor oplossingen?

Woning Hypotheek

De financiële aspecten.

De mediator Brunssum kan helpen bij de financiële scheiding door eerst naar huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en testamenten te kijken. Bij onduidelijkheden wordt de notaris geconsulteerd. Gezamenlijke bezittingen en schulden worden geïnventariseerd, en er worden afspraken gemaakt over alimentatie, woning, bankrekeningen, verzekeringen, aandelen, leningen, onderneming en scheidingskosten. De verdeling van het pensioen wordt besproken aan de hand van de wet verevening pensioenrechten, maar ook andere mogelijkheden worden overwogen. De mediator zorgt dat alles wordt besproken en vastgelegd, zodat jullie na de scheiding geen losse eindjes hebben.

Kan de mediator jullie helpen?

Laat je gegevens achter en de mediator neemt binnen 24 uur contact op.

Bellen
Gratis kennis maken?

 Bel of mail ons!

Call Now Button