Klanten geven Considerans gemiddeld een 9,5

Review 10

Zeer blij met de begeleiding en professioneel advies. 

Wij hebben Suzanne als zeer positief en professioneel ervaren. Ze is heel vakkundig en menselijk omgegaan met onze situatie. Waarbij wij als ex partners volledig achter haar advies/begeleiding stonden. Dit heeft ervoor gezorgd dat er rust is tussen ouders en kinderen. Als vader en moeder die normaal niet op 1 lijn zitten is het meestal moeilijk om samen achter een beslissing te staan. Via Suzanne is dit niet gebeurd. Wij danken haar voor deze stap in een ons nieuwe toekomst die we zonder haar moeilijk hadden kunnen voorstellen. – Randy

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-6-2023, Heerlen

Review 10

Enorme steun en duidelijkheid in een zware periode.

In een zware emotionele periode heb ik een enorme steun gehad aan suzanne. Het werd heel duidelijk uitgelegd en veel hulp bij de scheiding. Zonder suzanne was het niet snel en soepel verlopen. Er werd geen partij getrokken. Voor mij werd het duidelijk uitlegt wat voor ons kind het beste was en goed paste bij zowel mijn ex partner en mij. Bij een scheiding komt zoveel kijken en kon ik niet goed nadenken en vergeet je veel wat er allemaal bij komt kijken. Ik ben suzanne zo dankbaar hoe alles is geregeld en het ging heel snel, zodat ik me weer kon focussen op de toekomst. En nu nog steeds kan ik met al mijn vragen bij haar terecht, het werd heel duidelijk dat na een scheiding je eigenlijk nergens terecht kunt met vragen. En daar heb ik suzanne voor. Dat geeft je enorm veel rust en duidelijkheid om terug te kunnen vallen op een persoon. – Whitney

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-6-2023, Heerlen

Review 9

Perfecte begeleiding in moeilijke tijden!

Suzanne Heussen heeft ons scheidingsproces zeer kundig begeleid met een persoonlijke touch en vooral onpartijdig. Voor de meeste mensen is scheiden een onbekend terrein maar Suzanne maakt het duidelijk, overzichtelijk en alles wordt stap voor stap afgewerkt op een tempo wat je zelf in de hand hebt. Ze heeft, buiten ons, ook gesprekken gevoerd met onze kinderen zodat iedereen zich gehoord voelde en er keuzes gemaakt konden worden waar iedereen zich in kon vinden. In mijn geval was de scheiding geen ‘standaard geval’ en was er meer speurwerk nodig in specifieke wetgeving omdat ik werk als internationaal ambtenaar. Ook dit is goed gedaan. Al met al ben ik zeer tevreden over het proces en kan ik Considerans Scheidingsbemiddeling zeker aanbevelen! – Danny

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

18-10-2020, Sittard

Review 10

Fijne vrouw.

Op een correcte wijze ons geholpen met de scheiding. – Ruud

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

4-5-2023, Heerlen

Review 10

Zeer blij met de begeleiding en professioneel advies. 

We zijn zeer goed begeleid door Peter. Hij legt alles goed en duidelijk uit. – Randy

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-6-2023, Heerlen

Review 8

Zeer prettig.

Onpartijdig, neemt tijd voor uitleg, regelt snel en vakkundig. – Rob

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

9-2-2023, Susteren

Review 10

Uitstekende begeleiding, meteen een vertrouwd gevoel.

Vanaf het eerste moment een heel vertrouwd gevoel. Fijne begeleiding, iedere stap tijdens het proces werd heel helder uitgelegd. Goede communicatie, afspraken maken verliep ook heel goed. Zeer tevreden! – Thierry

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

26-4-2023, Maastricht

Review 9

Goede en snelle afwikkeling met mediation.

Suzanne is een fijne mediator. Zij luistert goed naar beide kanten van de scheiding en trekt géén partij, zoals dat ook hoort. Het was daarnaast ook fijn dat Suzanne goed telefonisch bereikbaar was, ook in de weekenden als er hulp nodig was. – Zoe

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

9-3-2023, Susteren

Review 10

Heeft het echtscheidingsproces uitstekend begeleid.

Warme persoonlijkheid die dit moeilijke proces niet alleen zakelijk benaderd. Ze heeft oog en oor voor alle partijen. Legt het hele proces en alle stappen daarin duidelijk uit. – Sjo

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

3-12-2022, Heerlen

Review 10

Kundige begeleiding.

Suzanne heeft ons op een kundige, geduldige en onpartijdige manier begeleid tijdens onze echtscheiding. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij samen goed door deze bijzonder emotionele en moeilijke tijd gekomen zijn. – Susanne

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-12-2022, Limburg

Review 8

Open, vriendelijk, efficient.

Suzanne Heusen heeft het scheidingstraject doortastend en efficient begeleid, met versnellingen waar mogelijk en een pas op de plaats waar nodig. Ik ben heel tevreden over haar begeleiding. – Jacqueline

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

9-7-2022, Kerkrade

Review 9

Snelle afhandeling, professioneel en verstand van zaken.

Suzanne is een fijn, meedenkend iemand die weet waar ze over praat. Ze helpt je door heel het proces heen van begin tot eind. Zelfs jaren later staat ze zelfs open voor vragen en beantwoord ze deze op professionele wijze. Super! – Tamara

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

28-6-2022, Roermond

Review 10

Uitstekend, zeer prettige samenwerking.

Super, goed geholpen en antwoorden op vragen waar je wat mee kan. – Wesley

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-11-2022, Susteren

Review 9

Perfect geregeld.

Zeer deskundige hulp. – Theo

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

26-8-2022, Merkelbeek

Review 9

Uitstekend.

Je word goed begeleid er word goed naar je geluisterd. – Maikel

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

25-8-2022, Landgraaf

Review 10

Geweldig!

Een warm ontvangst bij Ingeborg deed al veel goed. Zij heeft voor elkaar gekregen wat velen niet konden; het vertrouwen tussen mijn vorige partner en mijzelf terug weten te krijgen. Een goede basis is gelegd voor de toekomst. Ik raad Ingeborg ten zeerste aan bij familiaire uitdagingen! – Erik

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Ingeborg

31-5-2022, Wigman

Review 10

Een hele geruststelling!

Suzanne is een warm persoon, die met je meeleeft en toch zeker de zakelijke kant niet uit het oog verliest. Wij konden zelf het tempo van het scheidingstraject bepalen. Voor de kinderen was voldoende aandacht, ook al wonen zij niet meer thuis! – Annemarie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

16-5-2022, Kerkrade

Review 10

Professioneel en menselijk!

Alles heel netjes geregeld. Met voornamelijk oog op kind(eren). Het hele proces werd in goede banen geleid, op een geruststellende manier. Ondanks de situatie een fijne ervaring. – Nathalie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

29-3-2022, Born

Review 10

Fantastisch!

Het was drek een klik tussen Suzanne en mij en mijn man. Alles werdt ons duidelijk uit gelegd. Er werdt geen partij getrokken. Alles is op een goede eerlijk manier gebeurt. Vondt het ook heel fijn dat als mijn 3 kinderen met vragen zaten ook bij haar terecht konden. Ben zeer blij dat we Suzanne hebben gekozen. Zou haar zeker aan iedereen aan raden bij een scheiding! – Erna

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

3-2-2022, Geleen

Review 10

Professioneel.

Mijn ervaring bij Considerans Scheidingsbemiddeling is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt. – Esmé

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Mirjam

10-8-2021, Volendam

Review 10

Duidelijk en eerlijk.

Suzanne heeft voor mij “ons” heel veel betekend. Ze komt voor mij heel eerlijk en open over. Ondanks deze nare situatie hebben we samen met Suzanne alles goed en duidelijk op papier kunnen zetten. Ze komt haar afspraken na en een belletje of berichtje extra is geen enkel probleem. Liefst niet maar mocht je in de situatie terechtkomen om uit elkaar te gaan beveel ik Suzanne zeer zeker aan! – Kevin

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

14-6-2022, Heerlen

Review 8

Wij zijn prima geholpen!

Suzanne is een aardige en onpartijdige vrouw en helpt goed om het beste voor de kinderen te regelen.Ik ben heel tevreden! – Elian

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

31-5-2022, Wigman

Review 9

Luisterd goed en kijkt naar behoeften van beide partijen.

Zeer prettig. Konden beiden ons verhaal doen. En werd naar beiden geluisterd. – Melanie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

29-1-2022, Kerkrade

Review 10

Een super geweldige mediator.

Mijn ervaring met Suzanne in een woord super maar ook echt met alles zouw haar zeker aanraden ze staat echt voor alles voor je klaar bedankt voor alles. – Manuela

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

2-7-2021, Echt

Review 10

Naar volle tevredenheid geregeld.

Alle zaken goed uitgezocht en vastgelegd. Tot in de puntjes. – Gemma

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

4-3-2021, Weert

Review 10

Komt afspraken na, onpartijdig en is een luisterend oor.

Luistert goed komt met oplossingen en is zeer zeker onpartijdig. – Louis

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

18-10-2020, Heerlen

Review 9

Scheiding

Ik heb een goede ervaring goed geholpen in die traject van de scheiding. – Octavia

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

4-9-2020, Hoensbroek

Review 8

Correct en bedreven.

Denkt goed mee en zorgt voor een passende aanvaardbare oplossing voor beide partijen. – Peter

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

23-4-2021, Heerlen

Review 8

Goed!

Fijne samenwerking weinig gedoe met papieren en Duidelijke instructies. Hartelijk dank. Ik zal u zeker aanbevelen. – Diana

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

5-1-2021, Brunssum

Review 10

De mediation is uitstekend verlopen!

Alles is netjes afgewerkt, we konden met alle vragen terecht en werden uiterst vriendelijk door dit scheidingsproces geholpen door Suzanne Heussen. – Suzanne

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

1-11-2020, Roermond

Review 9

Super goed geholpen!

Het was erg fijn om begeleid te worden in ons scheidingsproces. Suzanne is duidelijk, werkte alles goed bij. Alles goed afgehandeld. Ze voelde ons goed aan. De na zorg is ook perfect je hoeft maar te bellen met een vraag en je wordt erg goed geholpen. dus je staat er niet alleen voor als alles achter de rug is. We zijn blij zo goed geholpen te zijn dit hadden we echt niet alleen kunnen doen. – L Arts

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

11-9-2020, Venray

Review 10

Een zeer betrouwbaar en vakkundig mediator.

Ik had geen ervaring omtrent van wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Dan is het geweldig om een rustig en vakkundig persoon als mediator te raadplegen. Vooral wanneer er ook emoties een rol kunnen gaan spelen! Vooral op het gebied van een ouderschapsplan opstellen, is Suzanne een zeer uitstekend persoon. Ze regelt alles voor je. Vooral duidelijkheid en alles inzichtelijkheid vond ik zeer belangrijk. Dus je weet meteen wat er op je afkomt!! En snap je iets niet dan kon ik altijd vrijblijvend advies vragen. – Rogier

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

7-9-2020, Heerlen

Review 10

Ze gaf mij een vertrouwd gevoel.

Ondanks dat het mijn eigen keuze was en ik het ook snel afgehandeld wilde hebben was ik erg emotioneel en pakte ik moeilijk de informatie op in mijn hoofd. Suzanne gaf me daar ondanks alles genoeg tijd en uitleg bij om het te kunnen opnemen en begrijpen. Ze gaf me een vertrouwd en goed gevoel ondanks het verdriet. – Karin

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

22-6-2020, Maastricht

Review 10

Uitstekend!

Suzanne heeft ons heel goed geholpen om onze scheiding te regelen. Ze is zeer professioneel en niks is teveel. – Carmen

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

26-7-2020, Maastricht

Review 9

Prettig geholpen.

Suzanne heeft ons heel prettig en accuraat geholpen! – Carla

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

26-6-2020, Kerkrade

Review 9

Professioneel afgehandeld, danku!

Ik heb Suzanne als zeer bekwaam ervaren. Suzanne is een leuk mens. – Geert

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

22-6-2020, Sittard

Review 10

Uitstekende begeleiding in het scheidingsproces!

Mevr. Heussen heeft ons uitstekend begeleidt in het scheidingsproces. Haar zorgzaamheid en expertise heeft ons enorm geholpen. Gevoelsmatig zouden we dit proces zonder begeleiding nooit zo goed hebben ervaren. – JR

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

8-7-2020, Sittard

Review 9

Begeleiding naar volle tevredenheid.

De begeleiding was naar volle tevredenheid. Luisterend oor om zaken toe te lichten, verstand van zaken, voldoende ervaring om tips te geven, werkt mee om tempo er in te kunnen houden of juist even rustiger aan te doen indien nodig. – Patrick

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

22-6-2020, Heerlen

Review 8

Goede begeleiding, alles goed geregeld.

Alles vlot verlopen. Kon goed mijn ideeën aangeven. Gaf het idee dat je zelf mede verantwoordelijk was om alles compleet te maken. Goed gevoel. – Jos

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:
Mediator: Suzanne

22-6-2020, Maastricht

Kunnen wij jullie helpen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Telefoon nummer

085 3031 480

Favicon Considerans

Kunnen wij jullie helpen?

Laat je gegevens achter en ze neemt binnen 24 uur contact op.

Telefoon nummer

085 3031 480

Bellen
Gratis kennis maken?

 Bel of mail ons!

Call Now Button